WD

WD bearing group is een technologisch georiënteerde organisatie, gespecialiseerd in R&D, productie, verkoop en service van hoogwaardige lagers.

Image

Kwaliteit

Om WD een symbool van kwaliteit te maken, blijven ze investeren in geavanceerde apparatuur. Om een hoogwaardig personeelsteam op te zetten introduceren ze geavanceerde productie- en managementtechnieken uit de VS, Europa en Japan. WD past strikt ISO 9001, ISO 14001 en TS 16949 toe. Hiermee tonen zij hun respect voor kwaliteitscontrole en milieubescherming.

Toepassingen

WD-precisie en aangepaste lagers worden hoofdzakelijk geleverd aan OEM-klanten in vele industrieën. Hun lagers worden veelal toegepast in versnellingsbakken, elektromotoren, bouwmachines, intern transportmateriaal, compressoren, enz. Verder hebben ze veel mogelijkheden om de klant een bijna volledig assortiment te leveren van standaardlagers en aangepaste lagers.

Image
Image

Klant en kosteneffectieve oplossingen

Veel meer dan het product zelf, is het professionele engineering- en verkoopteam pas tevreden als zij voldoen aan de eisen van elke klant en kosteneffectieve oplossingen kunnen bieden met daarbij hun one-stop service.

"Quality Creates Value" is het motto van WD. Ze zijn klaar om hun wereldwijde klanten oprecht van dienst te zijn voor een langdurige en win-win-samenwerking. Niet voor niets een belangrijke partner van Ammertech.

Bekijk voor meer informatie de catalogus

Bekijk de website
www.wd-bearing.com