PTS Power Transmission Strongbelt GmbH

PTS Power Transmission Strongbelt GmbH staat voor innovatieve aandrijftechnologie sinds 1982. Vakbekwaamheid, ervaring en bijzondere service kenmerken PTS Strongbelt GmbH. Het bedrijf biedt complete oplossingen en kwaliteitsproducten, die in heel Europa worden geproduceerd.

Image

Producten

Het bedrijf vindt zijn oorsprong in de distributie van industriële v-snaren en bijbehorende v-snaarpoelies. Door innovatieve productontwikkelingen blijft de productrange groeien. Zo leveren ze hoogwaardige tandriemen, gemaakt van neopreen en polyurethaan en de bijbehorende tandriemschijven.

Industrieën

Industrieën waarin ze hun veelzijdig toepasbare producten leveren, zijn wegenbouw, cementindustrie, beluchters en compressoren, drukkerij en papierindustrie en verpakkingsindustrie. In deze industrieën worden Elatech producten van beklede v-snaren en krachtbanden gebruikt, evenals v-snaarpoelies voor konische klembussen (Taperlock). Voor aandrijvingen met een hoog vermogen zijn er de tandriemen Strongbelt Motus en Strongbelt Premium.

Image
Image

Productie

Voor de transport-, logistiek en voedingsmiddelenindustrie wordt vaak gebruik gemaakt van speciale tandriemen gemaakt van een breed scala van polyurethaanprofielen.

Strongbelt produceert eveneens speciale V-snaren, zoals voor hoge temperaturen, elektrisch geleidend (met certificaat) en oliebestendige snaren. V-snaren met bekledingen en deklagen, zoals leer- en wafelprofiel zijn ook mogelijk. Strongbelt kan ook producten volgens tekening leveren met verschillende steken en materialen. De beste oplossingen afgestemd op de behoefte van de klant.

Strongbelt Tandriemen catalogus      Strongbelt V-snaren catalogus

Bekijk de website
www.strongbelt.de