Over Ammertech

Ben je enkel op zoek naar een bepaald product, is er nog advies of onderbouwing nodig, kunnen we samen een logistiek maatwerkplan opzetten of kunnen we op een andere wijze waarde voor je toevoegen? Deel jouw vraag of probleem met ons en samen komen we tot de beste oplossing.

Image

Klantenteam

We zijn een organisatie met korte lijnen; ook de communicatie met jou willen wij optimaal invullen. Onze klantenteams zijn hier een concreet voorbeeld van. Wanneer je in contact bent met Ammertech dan heb je in basis een vast aanspreekpunt in een team, gericht op jouw regio.

Meer over ons klantenteam

Logistiek maatwerk

Beschikbaarheid, levertijd, kwaliteit, volume en prijsvastheid zijn vaak de belangrijkste aspecten in aansluiting op de te bouwen systemen, apparaten en machines. Al deze aspecten kunnen in overleg op jouw specifieke wensen worden afgestemd.

Meer over logistiek maatwerk
Image

Strategische fabrikanten en keurmerk ‘Ammertech approved’

Wij importeren producten van een selectief aantal wereldspelers waarmee wij nauwe banden hebben. Zij zijn onze strategische fabrikanten. Daarnaast hebben wij ook alternatieven bij niet strategische leveranciers.

Lees hier meer

Actueel