NTN-SNR

NTN-SNR ROULEMENTS, met zijn hoofdkantoor in Annecy (Haute-Savoie, Frankrijk), behoort tot de Japanse Groep NTN Corporation, een wereldleider in lagers. NTN-SNR beheert en ontwikkelt alle NTN-activiteiten voor de EMEA-regio en Brazilië.

Image

Organisatie

NTN-SNR, een belangrijke speler als designer, ontwikkelaar en fabrikant van lagers en sub-assemblages voor de automobiel-, industrie- en luchtvaartsector en biedt een uitgebreid assortiment door ook onderhoudsdiensten en onderhoudsoplossingen te ontwikkelen. NTN-SNR biedt werk aan 4.225 mensen op negen productielocaties, waaronder zes in Frankrijk, alsook 18 verkoopkantoren.

Producten

Vanuit het distributiecentrum in Lyon wordt de Europese markt beleverd. Het leveringsprogramma omvat standaard kogellagers, kegellagers, hoekcontactlagers, precisielagers, tonlagers, zelfinstellende lagers, lagerblokken in Japanse en Europese maatvoering, gedeelde lagerhuizen, hittebestendige lagers en trilzeeflagers. Onder de merknaam NTN zijn ook naaldlager, looprollen, curverollen en binnenringen leverbaar.

Image