Nachi lagers: precies, betrouwbaar en efficiënt

Nachi Europe GmbH - een dochteronderneming van het Japanse Nachi-Fujikoshi Corp - vierde in 2017 haar 50ste verjaardag!

Image

Organisatie

In 1939 produceerde Nachi voor het eerst kogellagers. Al in 1941 presenteerde de Japanse fabrikant als eerste leverancier ooit een tonlager voor toepassingen op olieplatforms.

Tegenwoordig produceert Nachi naast de vele soorten standaard lagerseries een reeks tonlagers die aanzienlijk hogere belastingen kunnen dragen in vergelijking met producten van concurrenten. Speciale uitvoeringen hebben zelfs bij sterke trillingen een betrouwbare loop en levensduur. Daarom zijn ze uitermate geschikt voor toepassingen in kranen, schrapers, zware bouwmachines en mijnapparatuur.

Innovatie

Door alle innovaties staat Nachi bekend als een wereldwijde pionier in de lagertechnologie. Nachi kan de hoge kwaliteit van zijn rollagers garanderen vanwege zijn uitgebreide verticale productie-integratie en de hoge mate van automatisering in zijn productie-installaties.

Image
Image

Internationaal

De wereldwijde organisatie met 53 productie- en servicedochters en ongeveer 6000 werknemers over de hele wereld, garandeert alle noodzakelijke productiestappen in haar fabrieken.Van staalfabriek naar het vormen van onbewerkt materiaal naar warmtebehandeling naar bewerking en coating tot assemblage en montage van lagerblokken en lagerinserts. Omdat Nachi ook hydraulische units, robots, gereedschappen en gereedschapsmachines produceert, kunnen experts de ontwikkelde lagers meten, testen en kwalificeren, niet alleen op de meetafdeling, maar ook in toepassingen. Op basis van hun hoge kwaliteit en uitstekende technische eigenschappen staan de lagers van Nachi bekend als toonaangevend, met name in Azië.

Vanuit de locatie in Krefeld bedienen meer dan 70 ingenieurs, technici en verkopers, klanten in bijna alle Europese landen.

Bekijk voor meer informatie de catalogus

Bekijk de online Nachi hoofdcatalogus
www.nachi-tool.jp/bearing/