Mitsuboshi V-snaren

Mitsuboshi Belting Ltd. is in 1919 opgericht als een fabrikant van industriële riemen en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van V-snaren en tandriemen.

Image

Hoogwaardige producten

Ze hebben altijd vastgehouden aan het motto "produceer kwaliteit en verkoop kwaliteit" om het vertrouwen van klanten te winnen. De hoogwaardige producten van Mitsuboshi zijn essentieel voor het dagelijks leven en de vooruitgang van de industrie.

Kwaliteitsnorm

Mitsuboshi heeft altijd een strikte kwaliteitsborging gehandhaafd en alle fabrieken zijn gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO / TS 16949, die wordt beschouwd als de strengste internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Bovendien zijn de meeste van de fabrieken ook gecertificeerd volgens ISO14001 en zijn ze actief bezig met de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Image
Image

Industrieën

Mitsuboshi streeft met haar beleid en bedrijfsfilosofie naar een welvarende toekomst door bij te dragen aan de samenleving met aandacht voor mens en natuur. Mitsuboshi levert V-snaren en tandriemen met hoge prestaties, hoge precisie en hoge kwaliteit. Ammertech is de officiële distributeur in Nederland.

Industrieën waarin ze hun producten leveren, zijn engineering, wegenbouw, cementindustrie, beluchters en compressoren, drukkerij-, papier- en verpakkingsindustrie, transport-, logistiek en voedingsmiddelenindustrie.