NTN-SNR Europe

A leader in precision engineering

Kwaliteit door kennis

NTN-SNR ROULEMENTS, met zijn hoofdkantoor in Annecy (Haute-Savoie, Frankrijk), behoort tot de Japanse Groep NTN Corporation, een wereldleider in lagers. NTN-SNR beheert en ontwikkelt alle NTN-activiteiten voor de EMEA-regio en Brazilië.

Bekijk meer

Toepassingen binnen de industrie

Media

Benefit from the expertise of NTN-SNR, a manufacturer of original equipment.


Image

Expert in landbouwmachines

Ammertech importeert producten van een selectief aantal wereldspelers waarmee wij nauwe banden hebben. Zij zijn onze strategische fabrikanten. Daarnaast hebben wij ook alternatieven bij andere erkende leveranciers. Onze belangrijke strategische fabrikant binnen de agrarische sector is NTN-SNR. Na tientallen jaren samengewerkt te hebben met de grootste en meest veeleisende fabrikanten ter wereld, is NTN-SNR een erkend expert in landbouwmachines.

Veelgestelde vragen

1. Hebben de NTN-SNR lagers specifieke afdichtingen?

Ja, NTN-SNR biedt de ‘Agriculture Specific Deflector Shield’, speciaal ontworpen voor de agribranche. Deze drie-lipsafdichting is ontwikkeld voor zeer vervuilde omgevingen, versterkt door een extra bescherming: verzinkt schild, met een versterking op de binnenring en een lip om het te verzegelen met de buitenste ring. Tevens beschikken de ringen van het lager over een extra corrosiebestendige bescherming.

2. Kan NTN-SNR afgedichte Tonlagers leveren?

Ja, namelijk de Ultage. Dit Tonlager biedt hoge prestaties: langere levensduur, hogere rotatiesnelheden, lagere bedrijfskosten en een betere bijdrage aan het beschermen van het milieu.Ultage Tonlagers zijn met name geschikt voor toepassingen van balenpersen (assteun) en krachtige versnellingsbakken.

3. Heeft NTN-SNR een oplossing voor inserts voor in lagerblokken?

Ja, voor landbouwtoepassingen biedt NTN-SNR ook een reeks ‘insert bearings’ (lagers). Deze ‘insert bearings’ hebben een bolvormige buitendiameter en hebben dezelfde afmetingen van een diepgroefkogellager (uit serie 62 en 63). De behuizing heeft een bijpassende bolvormige zitting waarin het lager naadloos geplaatst kan worden, zodat het gemakkelijk is om ze samen te monteren. NTN-SNR biedt gesealde, levenslang gesmeerde, insert bearings voor eenvoudig onderhoud. Een insert van SNR kan aan beide zijden gesmeerd worden, hiermee kan het SNR-insert een ander merk probleemloos vervangen, zonder rekening te hoeven houden met de nasmeermogelijkheid.