Miki Pulley

Flexibele koppelingen en fixatieremmen

Miki Pulley, marktleider in Azië

Miki Pulley, met zijn hoofdkantoor in Japan, is opgericht in 1939 en wordt beschouwd als leverancier van oplossingen op vrijwel elk gebied van mechanische krachtoverbrenging en vermogensregeling.

Bekijk meer

Toepassingen binnen de industrie

Media

Ammertech is de officiële distributeur in Nederland en werkt hierbij intensief samen met Miki Pulley Europe AG (gevestigd in Zwitserland).


Flex series

Deze Japanse koppelingen zijn er in drie uitvoeringen: de Starflex, de Servoflex en de Stepflex. Miki Pulley koppelingen kunnen uitstekend worden gemonteerd met de ETP Express klembussen van Ammertech. De Starflex is een koppeling voor meer algemene toepassing. De verschillende kleuren van het kunststof element geven de eigenschappen van de koppeling aan voor welke toepassing de Starflex het meest geschikt is. Voor alle types geldt dat door de speciale vormgeving een hoger over te brengen koppel en gereduceerde reactiekrachten door uitlijnfouten worden gerealiseerd.

Veelgestelde vragen

Wat voor soort koppeling is nodig?

Op zoek naar een torsiestijve koppeling? Dan is de Servoflex geschikt. Voor een dempingsoplossing is de Starflex of Stepflex de juiste oplossing.

Waarom is de machinepositionering niet precies?

Er is een torsiestijve koppeling nodig -zoals de Servoflex- om een nauwkeurigere beweging van de kogelomloopspindel te garanderen.

Waarom creëert mijn as trillingsruis?

Er wordt hoogstwaarschijnlijk een te stijve koppeling gebruikt. Te adviseren is om over te schakelen naar een Starflex of een Stepflex voor het gebruik van de dempingsfunctie.