ETP - Precisie verbindingen

ETP Transmission AB, gevestigd in Zweden, ontwikkeld en produceert al meer dan 40 jaar hydraulische as-naafverbindingen, die worden verkocht onder het handelsmerk ETP®.

Image

Organisatie

ETP heeft een unieke wereldwijde kennis en leidende positie opgebouwd op het gebied van hydraulische bevestiging en centrering. Continue ontwikkeling bij klanten, waar ETP een bijdrage levert met brede applicatiekennis en calculatie-assistentie, heeft geleid tot een gestage stroom van nieuwe producten, zowel standaard als aangepaste ontwerpen.

Visie

ETP is wereldwijd actief en haar klanten zijn de leiders in hun segmenten. Dit is wat hen uitdaagt en wat ze drijft, door samen te werken met bedrijven die absoluut het beste van ze verwachten. Jouw uitdagingen zijn onze drijfveer! is dan ook hun slogan.

Image
Image

Partnership

Het bedrijfsconcept en alle producten van ETP zijn gebaseerd op het hydraulische principe. De ETP-precisieproducten bieden snelle montage en demontage. Binnen een paar seconden bereik je een perfecte centrering en bevestiging, eenvoudig door een enkele schroef aan te draaien. Dit bespaart tijd en geld! Ammertech is de officiële distributeur in de Benelux.

Bekijk voor meer informatie de catalogus

Bekijk alle gegevens omtrent toepassing, maatvoering en CAD bestanden
http://www.etp.se/en/products/power-transmission