Elatech

Elatech is leider in de ontwikkeling en productie van polyurethaan tandriemen. Professionaliteit, ervaring en betrouwbaarheid maken van Elatech de ideale partner om oplossingen te vinden voor eenvoudige of complexe toepassingen in lineaire beweging, nauwkeurig en gesynchroniseerd transport, heffen en krachtoverbrenging.

Image

Innovatie

Voortdurend samen met onze klanten groeien in product- en procesinnovatie om de beste polyurethaanriem voor elke industriële toepassing te ontwikkelen is hun missie.

Innovatie is de sleutel tot succes voor onze klanten. Elatech investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de meest innovatieve en kosteneffectieve oplossing te bieden in alle toepassingen.

Kwaliteit en ontwikkeling

Bij Elatech is kwaliteit een woord dat niet beperkt is tot het product, maar tot het hele systeem. De certificering ISO 9001: 2008 van hun kwaliteitssysteem bevestigt het bewustzijn van het kwaliteitsconcept op elk niveau, zowel bij het management als de productie.

Elatech maakt deel uit van een grote industriële groep met oude historische wortels die de oorspronkelijke waarden van haar oprichters heeft behouden en zich voortdurend weet te ontwikkelen in verschillende industrieën.

Bekijk voor meer informatie de catalogus

Image

Bekijk de website
www.elatech.com