Ammlock

Ammlock is de eigen merknaam voor klembussen van Ammertech. Deze hoogwaardige producten worden binnen Europa geproduceerd. Onze partner heeft een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege haar betrouwbare, professionele service en uitgebreid leveringsprogramma. Doelstellingen als kwaliteit, service en milieubehoud staan bij hen centraal

Image

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze producent is ISO9002 en ISO9001-2000 gecertificeerd en is zich bewust van haar rol in de gemeenschap en stelt zich actief op als het gaat over zaken zoals het milieu. Ze zijn ervan overtuigd dat het produceren van een kwaliteitsproduct uiteindelijk zal leiden tot minder materiaal- en energieverspillingen en minder milieuvervuiling.

Toepassingen

Het leveringsprogramma van Ammlock omvat spieloze as-naafverbindingen, krimpschijven, starre koppelingen en flenskoppelingen en speciale klemverbindingen. Deze worden toegepast in onder andere de staalindustrie, drukkerijen, mijnbouw en landbouw en intern transport. Ook worden steeds vaker spieloze verbindingen gebruikt in robots, chemie, voeding, windenergie en scheepvaart.

Afnemers kunnen er zeker van zijn, dat hun vraagstelling wordt vertaald in de best mogelijke oplossing voor hun specifieke toepassing.

Bekijk voor meer informatie de catalogus

Image